Yrityksen historiaa

Oy Lightmusic Ab:n syntyhistoria kirjoitettiin elokuussa 1987, jolloin toim.joht. Åse Hännisen luotsaama O. Hänninen Production muutettiin osakeyhtiömuotoon. Aikaisempi avoinyhtiö oli aloittanut toimintansa vuonna 1981, joten yhteistä taivalta yhtiömuotojen vaihdoksineen on jo kunnioitettavat 20 vuotta. Sitä ennen oli kokemusta hankittu äänentoiston- ja valaistuksen sekä viihteen maailmaan olemalla perustamassa legendaarista Kuusrock -tapahtumaa, jonka ensimmäinen aloitus koettiin vuonna 1973. Kuusrockissa vuosia vastaamalla lava-organisaatiosta kokemusta kertyi vuoteen 1982, täydet kymmenen vuotta. Samaan kymmeneen vuoteen mahtui ns. disco-keikkaa Marcus-Circus nimikkeen alla (veljekset Marcus ja Åse Hänninen).


Vuonna 1973 tammikuussa veljekset tempaisivat mm. Dj:n maailman ennätyksen legendaarisella Tetra-klubilla soitten ja spiikaten nukkumatta yhteenmenoon tasan 75 tuntia. Vuodesta 1982 lavoilla kierrettiin armasta Suomen maata ristiinrastiin bussi lastattuna bändillä, go-go-tytöillä ja roudareilla sekä mahrottamalla määrällä rompetta Åse & Discojengi Rock´n Roll Disco-Circus teeman alla. Vuonna 1988 paikallisradioitten aloittaessa Oulussa, Radio-Mega ja Oy Lightmusic Ab aloittivat yhteistyön radio-ohjelmien puitteissa heti aloituspäivästä lähtien toukokuussa 1988. Yhtiömme tuottamat ja toteuttamat ohjelmat Radio-Megassa vuosina 1988-1992 olivat mm. yöradiot, lista-ohjelmat, soittamatta jääneet, varusmiesradio ja muut nuoriso-ohjelmat.

Vuodesta 1992 tähän päivään palvelumme ovat laajentuneet yksityistilaisuuksista massatapahtumien äänentoiston- ja valaistuksen tarpeitten hoitamiseen unohtamatta ohjelmapalveluita musiikkijuontaja / dj kuin karaoke puolella oli paikka lähiössä taikka yökerhomiljöössä tai vaikkapa markkinoilla. Luonnollisena seikkana palveluihimme ovat niveltyneet laitemyynti, vuokraus ja huoltopalvelut. Kattavat merkit, ammattitaito, kokemus ja yhteistyö maahantuojien kera omantuotannon kanssa takaavat onnistuneen ratkaisut tarpeittenne tyydyttämiseksenne. Näistä vuosien saatossa saaduista kokemuksista ja lukemattomista kilometreistä tienpäällä on muodostunut sellainen aarreaitta jonka Oy Lightmusic Ab haluaa vilpittömästi tuoda käytettäväksenne niin valon kuin äänentoiston tarpeittenne toteuttamiseksi. Vuosien saatossa olemme saaneet (keräytynyt) yhtiöömme tanakan joukon alan ammattilaisia, jotka vilpittömästi ovat pistäneet itsensä "likoon" palvellakseen kaikkia niitä tahoja, jotka tarvitsevat elämäänsä niin työn kuin vapaa-ajan puitteissa ääntä ja valoa luodakseen positiivisia elämyksiä. Vilpittömästi yhteenottoa odottaen hankinnoissa, vuokraus, ohjelma-palvelu sekä muissa tarpeisiinne liittyvissä asioissa.

- Oy Lightmusic Ab:n toimitusjohtaja:

Åse Hänninen

 
Yhteydenotto
Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Aihe
Viesti
Tarkastus *
Ohje Kirjoita ylläolevaan kenttään vapaavalintainen numero. Näin vältämme roskapostia.